Alkonyat és ami utána következik...

Ezt az oldalt ajánlom minden kedves Alkonyat rajongó figyelmébe! Akik olvasták a könyveket azoknak pláne de szívesen látjuk a film rajongóit is!

Hmmmm!

Hát persze, kivel is kezdhetném ha nem a legelkáprásztatóbb, nagyon vonzó, sármos Edwárddal?!

Na de azért nekem már nem sokat kell fényeznem, hisz Bella tökéletesen leírja milyen nagyszerű és isteni jelenség. Nem csoda ha mi is vágyódunk egy ilyen oroszlán után......                                                                                             Teljes nyugodsággal mernénk válalni sokan a bárány szerepét ha csak egy kis időre is de érezhetnénk Edwárd közelségét. No de ha a filmhez térünk át egy kicsit ebben a sármosságban bőséggel közrejátszik Robert Pattinson. Mert az Ő személye az aki mégjobban megszemélyesíti a mi kis vámpírunkat és hát nagyon jó ebben! Valjuk be, el tudunk képzelni egy ilyen jó képű Edwárdot. Bár olvasáskor mindenki saját szájízére formálja a szereplők kinézetét, még is aki a filmet látta előbb, talán már nem gondol más arcra mint Robertére..... normal_6.jpgSzóval, ha személyes véleményt szeretnétek: Mind annak ellenére hogy Edwárd szerintem rossz döntést hoz mikor elhagyja Bellát, én is megbocsátanék neki és Nekem is lelki ismeret furdalásom lenne Jackob miatt, de még is Edwárdot választanám. Bár ez felettébb kényes téma hisz még vérfarkas ként is kifogástalan Jake is.taylorlautner3.jpg

Miből lesz a cserebogár- a kis tizenéves Jackob erős, nagy farkassá válik aki Bellát szeretné távoltartani az ellenségtől a vérszívóktól! 

new-moon-official-poster-and-shirtless-taylor-lautner-new-moon-poster-2.jpgCsak hogy Bella két tűz közé kerül mert ő mind két féllel jó kapcsolatba szeretne maradni, bár azért Edwárd iránt táplált érzései erősebbek!                         


Talán nem kérdés de ott lappang Bella gondolataiban -hogy Jackob is többet jelent Neki mint barát?edwardjacob.jpg

                                                                      Emmet Cullen                                

13emmett.jpg    Na igen Emmet. Gondoljunk csak bele. Szerintem nagyon megéri a pénzét! Tiszta jó fej, már aki bírja a stílusát annak. Meg a kinézete sem utolsó! Szerintetek? Véleményeiteket várom a fórumra!

                                              


Ti kiket raknátok még a kedvencek közé? Netán még valamelyik farkas fiút?

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 1
Heti: 7
Havi: 29
Össz.: 22 147

Látogatottság növelés
Oldal: Kedvenceink
Alkonyat és ami utána következik... - © 2008 - 2018 - vampirosfarkasoslany.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »