Alkonyat és ami utána következik...

Ezt az oldalt ajánlom minden kedves Alkonyat rajongó figyelmébe! Akik olvasták a könyveket azoknak pláne de szívesen látjuk a film rajongóit is!

Kedvenc vámpírjaink:

carlisle.jpg                                                                                                                         Carlisle:                                                                                                           A család fő összetartója és alapítója. Ő az egyik aki legjobban gyakorolja az önmegtartóztatást- "vegetáriánus étrendet" Szinte meg sem kottyanik neki az emberi vér szaga. Csupa jó tulajdonság jellemzi.                                                                                                                                                       

esme.jpg                                                            Esme:                                                                                            Carlisle felesége. Bár gyermekei fogadottak, nagyon szereti őket és igazi anyaként viselkedik. Nagyon szereti Bellát, főként mert boldoggá teszi szeretett fiát, Edwárdot.                                                                                                                                             

edward.jpg                                                         Edward:                                                                                                                              Hős szerelmes vámpírunk, a mazoista oroszlán aki beleszeretett a bárányba-Bellába. Aro szerint mégnagyobb önfegyelme van mint Carlisle-nak. De Edwárd ezt nem így gondolja és ennek hangot is ad. Bár Aro ezt a Bella iránt érzelmei miatt mondta Neki, hisz ne feledjük mit mondott Edwárd Bellának: A te véred nekem olyan, mint a saját számíze szerint kevert heroin. De ő még így sem tudná bántani a lányt a szerelem miatt, amit iránta érez.                      La tua cantante- Bella vére énekel Edwárdnak, "Bella az Ő énekese!"                                                         

alice.jpg Alice:                                               A látnok. Az örök szervező! Nincs olyan összejövetel amit ne ő szervezne a családban(friss virágok, Bella ajándéka és ruhája...stb.) Alice elejétől kezdve elfogadja Bellát és kedveli.                     Kedvese Jasper, akivel jól megértik egymást.                                      

jasper.jpgJasper                                          Aki még csak szokja az un. vegetáriánus étkezést! Már az Alkonyatban is nehezen türtőzteti magát és a New Moon-ban el is veszti önuralmát és rátámad Bellára. Amúgy pont ezért ő örülne Bella átváltozásának. Jasper nagyon tapasztalt az újszülött vámpírokkal szemben aminek okát a múltjára visszatekintve ismerhetjük meg. (Az Eclipse-ben)

emmett.jpgEmmet                                                                    Az örök vagány,nagymenő. Mindíg kapható a jó fogadásokra és minden kalandos dolog feldobja. Szereti a vagány , menő kocsikat, jó hangszereléssel :)  Nagyon bevállalós. Kicsit talán forrófejű is. Párja: a szép szöszi Rosalie

rosalie.jpg       Rosalie                                                                                                          A mogorva szépség. Az Alkonyat alapján így jellemezném. Még az Új Holdban sem bontakozik ki kedvesebb énje Bellával szemben. Egyébként is kicsit ridegebb mint a többi családtag. Aztán mind erre választ kapunk az Eclipse(Napfogyatkozás)-ben. Amúgy aki kordában tudja tartani érzelmi kitöréseinél az Carlisle, ill. talán Esme is. Emmet nem veszi fel ezt a fajta viselkedését és inkább mindíg próbálja a lazaság fele inteni( " -Ez csak játék Cicám" )  

Folytatás köv.:  vérfarkasok

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 1
Heti: 6
Havi: 28
Össz.: 22 146

Látogatottság növelés
Oldal: vámpírok vs vérfarkasok
Alkonyat és ami utána következik... - © 2008 - 2018 - vampirosfarkasoslany.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »